Selecteer een pagina

Ben jij van plan om vakantie te vieren en wil je naar een mooi eiland met een prachtige natuur? Bekijk dan eens dit artikel. Wij tonen een top 3 met mooiste eilanden wereldwijd. Dit zijn : Bora Bora, Santorini en de Seychellen.

Bora Bora

Bora Bora, een klein eiland voor de kust van Frans Polynesië, is gelegen tussen Australië en Zuid-Amerika. Uitgedoofde vulkaan en bergen vormen het eiland, dat populair is bij pasgetrouwden die het zich kunnen veroorloven wat geld uit te geven. Het paradijselijke eiland wordt ook bezocht door Japanse en Amerikaanse toeristen en ook Nederlanders boeken steeds vaker een Bora Bora vakantie. Het eiland is zo populair omdat het een prachtige natuur heeft, de resorts van wereldklasse zijn en de onderwaterwereld adembenemend is. Hoewel je gemiddeld wel 24 uur moet vliegen vanuit Nederland, is het zeker een plek waar je ooit geweest moet zijn. Via Booking.com kan je prachtige resorts boeken die van alle gemakken zijn voorzien.

Santorini

Dit eiland is gelegen in Griekenland en staat bekend om de witte huisjes met blauwe bovenkant. Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op instagram. Zelfs de Grieken beschouwen Santorini als een van de mooiste Griekse eilanden,.Als je op vakantie bent in Santorini, zal je Griekenland zien zoals het op afbeeldingen lijkt, compleet met witte kerken en blauwe daken, ezels en traditionele Griekse dorpjes. Santorini is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een zon- en strandvakantie met een twist. Het strand is hier zwart door de aanwezigheid van zwarte stenen.

Seychellen

De Seychellen, een eilandengroep voor de kust van Afrika in de Indische Oceaan, is de plek om naartoe te gaan als u op zoek bent naar als je houdt van natuur. Op de Seychellen kunnen gasten ervoor kiezen om te ontspannen in een luxe resort en het rustig aan te doen, of ze kunnen zich uitleven op, in, of onder water.. Op de Seychellen daalt de temperatuur nooit onder de 20 graden, waardoor het het hele jaar door een tropische toeristische bestemming is. Voor een rustige (winter)vakantie of een last-minute zonvakantie is dit de plek!