Luxe Villa Spanje https://www.luxevillaspanje.nl Alles wat je wilt weten over villa's in Spanje Mon, 17 Jan 2022 14:38:24 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.8 https://www.luxevillaspanje.nl/wp-content/uploads/2020/06/cropped-luxe-villa-spanje-2-32x32.png Luxe Villa Spanje https://www.luxevillaspanje.nl 32 32 Het kiezen van een taalreis: hoe werkt het? https://www.luxevillaspanje.nl/tips/het-kiezen-van-een-taalreis-hoe-werkt-het/ Mon, 17 Jan 2022 14:38:23 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=168 Besluit je om een tussenjaar te nemen en vraag je jezelf af wat je in dat tussenjaar kunt doen? Misschien is een taalreis een idee. Een taalreis betekent kort gezegd gewoon: reizen naar een bestemming naar keuze, om daar vervolgens de voertaal te leren. Dit is natuurlijk best een onderneming, die veel tijd en geld […]

The post Het kiezen van een taalreis: hoe werkt het? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Besluit je om een tussenjaar te nemen en vraag je jezelf af wat je in dat tussenjaar kunt doen? Misschien is een taalreis een idee. Een taalreis betekent kort gezegd gewoon: reizen naar een bestemming naar keuze, om daar vervolgens de voertaal te leren. Dit is natuurlijk best een onderneming, die veel tijd en geld gaat kosten. We gaan je daarom in dit artikel precies vertellen hoe je het regelen van een taalreis kunt ondernemen.

Kies welke taal en welk land

De allereerste stap die je moet zetten, is kiezen welke taal je wilt leren, want dat is uiteindelijk het doel van een taalreis natuurlijk. De populairste talen die worden gekozen voor een taalreis zijn Engels, Frans, Spaans en Italiaans. Je kan ook kiezen voor talen die wat minder vaak gekozen worden zoals Duits, Portugees en Russisch. Er zijn bij sommige andere organisaties ook andere talen mogelijk zoals Chinees, Japans, Koreaans of Arabisch. Je kan bij Travel Active een uitwisseling, taalreis en meer regelen, dit kan door middel van de Travel Active website. Je kan gemakkelijk kiezen welk programma je wilt doen en waar je heen wilt. In hun ruime aanbod op hun website zie je uit welke programma’s je kunt kiezen.

Heb je nog speciale wensen?

Het is belangrijk om te weten of je nog speciale wensen hebt voor je taalreis. Wil je bijvoorbeeld een examencursus volgen of een 50+cursus? Soms is het mogelijk om een taalcursus te combineren met een andere activiteit, zoals koken, sport of vrijwilligerswerk. Als je nog een speciale wens hebt dan kan je dat ook nog op tijd regelen. 

Regel het vertrek en verblijf

Als je weet wat je wilt, is het tijd om alles daadwerkelijk te plannen. Bepaal wanneer je wilt vertrekken en hoelang je wilt blijven. De taalcursussen beginnen meestal op een maandag. Het is daarom dus ook handig om het weekend daarvoor naar je bestemming te reizen. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt blijven voor je taalreis. Als je de perfecte taalcursus hebt gevonden, is de laatste stap je accommodatie regelen. Je kan bijvoorbeeld  kiezen voor een gastgezin of appartement.

Regel eventuele verzekeringen en je vervoer

Ten laatste moet je het vervoer gaan regelen naar je bestemming en eventuele verzekeringen die van toepassing kunnen zijn voor je taalreis. Denk dan aan een reisverzekering of een annuleringsverzekering. Treintickets kan je boeken via NS International en vliegtickets via een luchtvaartmaatschappij zoals Transavia.

The post Het kiezen van een taalreis: hoe werkt het? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Wat zijn de goedkoopste zorgverzekeringen in 2022? https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/wat-zijn-de-goedkoopste-zorgverzekeringen-in-2022/ Fri, 24 Dec 2021 14:22:15 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=165 Er is veel aanbod op de markt van zorgverzekeraars. De een is net wat goedkoper dan de ander en er zijn onderling enkele verschillen qua polisvoorwaarden. In dit artikel hebben we de drie goedkoopste zorgverzekeraars en de goedkoopste zorgverzekeringen van 2022 overzichtelijk onder elkaar gezet. We zijn hierbij uitgegaan van de basisverzekering, zodat jij alvast […]

The post Wat zijn de goedkoopste zorgverzekeringen in 2022? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Er is veel aanbod op de markt van zorgverzekeraars. De een is net wat goedkoper dan de ander en er zijn onderling enkele verschillen qua polisvoorwaarden. In dit artikel hebben we de drie goedkoopste zorgverzekeraars en de goedkoopste zorgverzekeringen van 2022 overzichtelijk onder elkaar gezet. We zijn hierbij uitgegaan van de basisverzekering, zodat jij alvast een selectie kunt maken uit de drie goedkoopste zorgverzekeringen.

FBTO 

Je kunt bij FBTO je polis zelf samenstellen. Zo is er de FBTO Basis (€110,95 p/m) en Basis Plus verzekering (€125,95 p/m), dit zijn beide naturapolissen. Met deze polissen kun je bij veel gecontracteerde zorgverleners terecht. Wil je een volledig vrije zorgkeuze hebben, waarbij alle zorgverleners vergoed worden vanuit de basisverzekering? Kies dan voor de FBTO Basis Vrij-polis (€132,95). Dit is een restitutiepolis waarbij alle zorgaanbieders vergoed worden. 

ZieZo

ZieZo is onderdeel van Zilveren Kruis. Dat ZieZo een stuk goedkoper is, komt doordat je veel online moet regelen. Dit varieert van declaraties indienen tot medicijnen bestellen, vrijwel alles regel je online voor deze verzekering. Je hebt keuze uit Ziezo Selectief (€108,25 p/m) waarbij geselecteerde ziekenhuizen vergoed worden en de Ziezo Basis (112,25 p/m) waarbij alle ziekenhuizen en vergoed worden.

Anderzorg

Al jaren biedt Anderzorg hun diensten aan tegen een van de scherpste prijzen. Hiervoor ontvangen zij hoge waarderingen van klanten. Bij Anderzorg kun je ook een persoonlijk pakket samenstellen, welke kun je aanpassen naar jouw wensen. Zo is er de Anderzorg Compact-polis (€114,- p/m) waarbij je volledig vrije keuze hebt uit ziekenhuizen. Dit is een naturapolis. Je kunt ook kiezen voor de combinatiepolis Anderzorg Basis-polis (€119,25).  Het verschil met de Compact-polis is dat je een grotere keuze hebt uit aanvullende verzekeringen en dat de dekkingsvoorwaarden iets van elkaar verschillen.

Vergelijk meerdere zorgverzekeraars voor de beste prijs

Er zijn nog meer zorgverzekeraars ook lage tarieven hanteren. Vergelijk dus online verschillende zorgverzekeringen om te kijken welke polis het beste bij jou en jouw zorgwensen past.

Manieren om je premie nog verder te verlagen

Wil jij echt het onderste uit de kan halen, wat betreft een lage premie? Dan zijn er ook nog andere manieren om jouw zorgpremie te verlagen. Zo geldt voor alle basisverzekeringen dat jouw maandelijkse kosten omlaag kunnen gaan als je ervoor kiezen om zelf meer vrijwillig eigen risico af te dragen. Hoe meer vrijwillig eigen risico je bereid bent te betalen, hoe lager jouw premie wordt. Daarnaast betaal je ook minder premie als je ervoor kiest om het hele jaarpremie in één keer te voldoen, in plaats van in termijnen.

The post Wat zijn de goedkoopste zorgverzekeringen in 2022? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
3 tips voor een leuke vakantie met kinderen https://www.luxevillaspanje.nl/vakantie/3-tips-voor-een-leuke-vakantie-met-kinderen/ Wed, 22 Dec 2021 15:45:56 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=161 Ook de kinderen zijn toe aan vakantie, maar hierdoor kan het soms lijken dat er geen vakantie meer is voor de ouders. Hier moet verandering in komen. Het is namelijk misschien gemakkelijk voor kinderen om te worden omringd met de magie van de vakantie. Dit houdt namelijk in dat ze misschien wat langer op mogen […]

The post 3 tips voor een leuke vakantie met kinderen appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Ook de kinderen zijn toe aan vakantie, maar hierdoor kan het soms lijken dat er geen vakantie meer is voor de ouders. Hier moet verandering in komen. Het is namelijk misschien gemakkelijk voor kinderen om te worden omringd met de magie van de vakantie. Dit houdt namelijk in dat ze misschien wat langer op mogen blijven, wat meer mogen snoepen en over het algemeen meer vrijheid hebben. Voor de eerste week is dit natuurlijk helemaal niet erg, maar na een bepaalde tijd, zal je merken dat ze zich sneller gaan vervelen, oververmoeid raken en daardoor ook prikkelbaarder. Je wilt dit natuurlijk voorkomen op vakantie.

Vakantiepark

Wanneer je, voornamelijk met jonge kinderen, op vakantie gaat zijn er veel punten waar je rekening mee moet houden. Daarbij ook veel spullen die je mee moet nemen. Hierdoor kan je het beste het jezelf zo makkelijk mogelijk maken door een verblijf in een van de vele luxe vakantieparken te nemen. Hierdoor heb je de voordelen van thuis maar ook met de voordelen van een vakantie. Zo kunnen de kinderen een eigen kamer hebben en kan je eventueel in de ochtend snel wat ontbijt geven en ze voor de tv zetten, terwijl jij zelf nog even verder gaat slapen. Hiervoor hoef je niet eens naar het buitenland. Er zijn namelijk ook vele luxe vakanties Nederland. Zeker wanneer je het nog spannend vind om ver weg te gaan, kan dit een goede tussenweg zijn.

Laat los

Natuurlijk wil je dat het een leuke vakantie wordt voor beiden partijen, maar hoe meer je er op gaat focussen, hoe moeilijker dat wordt. Je hoeft zeker niet alle regels de vrije loop te laten gaan, sterker nog, kinderen houden van regelmaat. Maar laat je planningen wel los. Hebben de kinderen toch geen zin om naar het bos te gaan? Kijk dan waar ze wel zin in hebben. Door flexibel te zijn, hebben beiden partijen een leuke vakantie. Daarbij hoef je ook niet elke avond te koken en is het ook niet erg als je eens een avond ijs eet als avondeten. Bij kinderen gaat het namelijk om de kleine dingetjes. Daarbij weet jij ook wat het beste is voor jouw kind. Als dit inhoudt dat ze alsnog elke dag op hetzelfde tijdstip naar bed moeten gaan, dan moet je dat natuurlijk ook zo blijven doen.

Betrek de kinderen

Juist in de vakantie gaat het erom dat je meer tijd vrij kan maken voor je familie en de dingen die je leuk vind. Hierdoor is het belangrijk om jouw kinderen in jouw plannen te betrekken. Geef ze het gevoel dat ze ook ideeën mogen noemen en vertel ook wat jullie gaan doen. Kinderen van tevoren kennis laten maken met de reis, neemt namelijk veel spanning af. Hierdoor weten ze wat er gaat gebeuren en kunnen ook hun met een relaxed gevoel op vakantie.

Als kinderen zich ongemakkelijk voelen, zijn ze niet gelukkig. Als er te veel nieuwe dingen gebeuren, kunnen de prikkelingen overweldigend zijn, en ieder kind gaat hier uiteindelijk anders mee om. Maak eventueel een mooi lijstje met jullie ‘’Summer bucket list’’ plannen. Zo weten de kinderen wanneer jullie wat gepland hebben staan maar ook wanneer ze zichzelf moeten bezighouden.

The post 3 tips voor een leuke vakantie met kinderen appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
De leukste vakantiebestemmingen voor het hele gezin https://www.luxevillaspanje.nl/vakantie/de-leukste-vakantiebestemmingen-voor-het-hele-gezin/ Thu, 11 Nov 2021 13:14:25 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=152 Op vakantie gaan betekent dat je met het gezin een leuke tijd wil ervaren. Daarbij is het belangrijk dat je tot rust komt en het vooral gezellig maakt. Op vakantie gaan wil ook zeggen dat je een paar zaken in orde moet maken. Zo moet je bijvoorbeeld alles bij elkaar pakken voor het heel gezin. […]

The post De leukste vakantiebestemmingen voor het hele gezin appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Op vakantie gaan betekent dat je met het gezin een leuke tijd wil ervaren. Daarbij is het belangrijk dat je tot rust komt en het vooral gezellig maakt. Op vakantie gaan wil ook zeggen dat je een paar zaken in orde moet maken. Zo moet je bijvoorbeeld alles bij elkaar pakken voor het heel gezin. Je kunt hierbij denken aan kleren en alle andere benodigdheden die je zult gebruiken op de plaats van bestemming. Verder is het zo dat je ook de accommodaties goed moet regelen. Al helemaal als je met het gezin op vakantie gaat, is dit enorm belangrijk om te doen. Wat je in het verlengde hiervan zeker moet weten is dat er typische vakantiebestemmingen zijn voor het gezin, zoals bijvoorbeeld de beste stranden Curaçao. Lees verder om erachter te komen welke die zijn.

Canarische eilanden

Een van de bestemmingen die je zeker moet aandoen als gezin is gezeteld in de Canarische Eilanden, een groep eilanden in de Atlantische oceaan, ten westen van Marokko. Officieel behoren deze eilanden Spanje toe. Hotel Paradise Lago Taurito & Waterpark is waar je moet wezen indien je richting de Canarische Eilanden gaat. Deze waterpark ligt pal aan zee en het is omgeven door Aquapark Lago Oasis met gave glijbanen. Verder vind je er een gezellige kidsclub en speeltuin. Zeker een aanrader voor het heel gezin. 

Curaçao

Deze bestemming is al eerder in de inleiding vermeld en dat heeft allemaal te maken met het feit dat het ook een perfecte bestemming is voor het hele gezin. Een van de beste hotels Curaçao is de Sunscape Curaçao Resort & Spa in Curaçao waar je een heel leuke tijd met je gezin kunt ervaren. Concreet gaat het hier om een All-in hotel die gelegen is aan een hagelwit privéstrand. Kinderen komen hier maximaal aan hun trekken door de Explorer’s Kidsclub & Core Zone Teensclub. Daarnaast bestaat er voor de kinderen ook de mogelijkheid om met de kid club te kamperen op het strand. Dit is zeker een van de bestemmingen die je op je lijstje moet zetten om aan te doen als gezin. Je hebt hierbij de garantie dat het zeker een leuke periode wordt. 

Duitsland 

Een land waar je zeker naartoe moet reizen als gezin is Duitsland. Door de jaren heen is het bewezen dat Duitsland heel erg in de smaak valt bij de typische Nederlandse families. Dit heeft veelal te maken met het feit omdat er kindvriendelijke accommodaties zijn, er sprake is van korte reistijden en het veelzijdige aanbod die er is. Eenmaal in Duitsland aangekomen is het zoeken naar een geschikte hotel of vakantiepark voor het gezin. Bij de Center Parcs Bispinger Heide is waar je terecht moet voor gezelligheid. Hier is het namelijk mogelijke om te logeren in een boomhuis, woonboot of een kindercottage. Voor de kinderen betekent het dat ze kunnen ravotten in een indoorspeeltuin. Verder kun je ook genieten van de Aqua Mundo compleet met een wildwaterbaan en nieuwe aqua racer. Kortom is het zo dat alles tot in de puntjes geregeld is om een gezellige tijd te hebben met je gezin.

The post De leukste vakantiebestemmingen voor het hele gezin appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
De drie belangrijkste kenmerken van een autoverzekering https://www.luxevillaspanje.nl/tips/de-drie-belangrijkste-kenmerken-van-een-autoverzekering/ Thu, 16 Sep 2021 12:12:46 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=145 Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Dan is de kans groot dat je al opgemerkt hebt dat het aanbod bijzonder uitgebreid is. Je kunt immers uit meerdere soorten autoverzekeringen kiezen, terwijl ook veel maatschappijen in deze markt actief zijn. Juist dáárdoor ben je in staat om een prima vergelijking te […]

The post De drie belangrijkste kenmerken van een autoverzekering appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Dan is de kans groot dat je al opgemerkt hebt dat het aanbod bijzonder uitgebreid is. Je kunt immers uit meerdere soorten autoverzekeringen kiezen, terwijl ook veel maatschappijen in deze markt actief zijn. Juist dáárdoor ben je in staat om een prima vergelijking te maken. Mocht je op korte termijn een vergelijking gaan maken, is het advies om op de drie belangrijkste kenmerken van een autoverzekering letten.

De dekking

Allereerst speelt de dekking een cruciale rol. Op dit moment kun je uit drie soorten dekkingen kiezen: WA, WA beperkt casco en WA volledig casco autoverzekering. De meest basic verzekering is de WA autoverzekering, welke overigens ook verplicht is in Nederland. Je kunt echter ook voor een uitgebreidere dekking kiezen; de meest uitgebreide dekking is de WA volledig casco.

Jouw auto

Uiteraard speelt ook jouw auto een bijzonder belangrijke rol. De premie van een autoverzekering wordt bijvoorbeeld op de leeftijd en waarde van jouw auto berekend. Als je een autoverzekering gaat berekenen, is het daarom ook zaak om het kenteken van de auto in te vullen. Op basis van dit kenteken kan de vergelijker voor je de juiste autoverzekeringen berekenen. 

Hierbij is het advies om jouw auto en de dekking op elkaar af te stemmen. Heb je een 10 jaar oude auto? Kies dan voor de WA dekking. Heb je een auto die 6 á 10 jaar oud is? Kies dan voor de WA beperkt casco. Voor nieuwe auto’s – tot een jaar of 6 – kun je het beste voor de WA volledig casco autoverzekering kiezen.

De premie

Bij het vergelijken van de autoverzekeringen let je ongetwijfeld ook goed op de premie. Dat is ook logisch, aangezien de premie een doorslaggevende factor is. Ga echter niet lukraak voor de goedkoopste autoverzekering. Het is vooral van belang dat de autoverzekering op jouw auto én behoeften aansluit. 

Wil je veel geld besparen op jouw autoverzekering? Jouw autoverzekering afsluiten via Overstappen is in dat geval de beste keuze. Via deze vergelijker vind je razendsnel de goedkoopste & beste autoverzekeringen van dit moment. 

The post De drie belangrijkste kenmerken van een autoverzekering appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Parkeer je auto veilig als je met het vliegtuig naar Spanje gaat https://www.luxevillaspanje.nl/tips/parkeer-je-auto-veilig-als-je-met-het-vliegtuig-naar-spanje-gaat/ Thu, 16 Sep 2021 08:39:22 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=142 Het is belangrijk dat je met een gerust hart op vakantie naar Spanje kan. Daarom is het parkeren van je auto ook belangrijk. Of het nu voor een lange of een korte periode is, het moet goed geregeld zijn. Op vakantie is het laatste wat je wilt dat je jezelf zorgen moet maken over de […]

The post Parkeer je auto veilig als je met het vliegtuig naar Spanje gaat appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Het is belangrijk dat je met een gerust hart op vakantie naar Spanje kan. Daarom is het parkeren van je auto ook belangrijk. Of het nu voor een lange of een korte periode is, het moet goed geregeld zijn. Op vakantie is het laatste wat je wilt dat je jezelf zorgen moet maken over de auto die nog in Nederland staat.

Parkeren op het vliegveld in Hannover

Hannover Airport parking is de manier om je auto veilig op het vliegveld achter te laten. Er zijn verschillende tarieven voor het parkeren van je auto. De kortstondige kiss en fly routes zijn vaak het duurste omdat ze kort gebruikt worden en vlak bij de ingang zijn. Je hebt ook een paar niveaus verder waar je de auto voor een lange periode en goedkoper kunt parkeren. In principe geldt er in deze zones een parkeertarief van €4 per uur. Echter is het mogelijk om een parkeerpakket te kopen wat vele malen goedkoper is. Wanneer je dit op tijd regelt, kun je zelfs nog meer geld hierop besparen. Ook het online boeken van deze pakketten is voordeliger dan wanneer je dit op Hannover Airport doet. Het is dus belangrijk om je zaakjes op tijd en goed te regelen.

Je auto parkeren voor een langere periode op Schiphol

Veel mensen weten het niet, maar je kunt je auto op Schiphol parkeren voor een langere tijd. Long term parking Schiphol is in het leven geroepen voor mensen die langdurig naar het buitenland gaan. Wanneer je een paar weken daarheen moet om bijvoorbeeld zaken te regelen wil je niet te veel parkeerkosten hebben. Ook vinden de meeste mensen het vervelend om van andere personen afhankelijk te zijn met het ophalen. Er wordt dus steeds meer gekozen voor het langdurig parkeren op Schiphol. Hier kun je wel veel geld mee besparen! Dit doe je door het vroegtijdig reserveren van een parkeerplek via de website. Doordat je online betaald hoeft er niemand aan de balie te zitten en dit kan je dan ook tientallen euro’s besparen. Daarnaast is het ook goed geregeld en kun je met een gerust hart naar het buitenland toegaan. Zo heb je ook geen last meer van stress.

Waar let je op bij het parkeren?

Wanneer je weg gaat en je auto gaat parkeren is het verstandig om deze goed op slot te doen. Echter moet je hem ook even ontdoen van alle waardevolle spullen. Ondanks dat er cameratoezicht is op de parkeerplaatsen gebeurd het nog steeds veel te vaak dat er spullen worden vervreemd. Hierdoor kom je met een chagrijnige kop van vakantie terug. Het is dus slim om vooraf je parkeerplek te reserveren en geen onnodige items te laten liggen in de auto. Online boeken is vele malen sneller dan wanneer je dit op een airport doet. Echter is het ook nog eens veel voordeliger omdat hiervoor geen fysieke medewerker aanwezig hoeft te zijn. Natuurlijk is er wel 24 uur per dag cameratoezicht en staat je auto veilig op de parkeerplaats.

The post Parkeer je auto veilig als je met het vliegtuig naar Spanje gaat appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Zo verzeker je jezelf als je met de auto naar Spanje gaat https://www.luxevillaspanje.nl/tips/zo-verzeker-je-jezelf-als-je-met-de-auto-naar-spanje-gaat/ Thu, 16 Sep 2021 08:38:18 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=139 Op vakantie gaan is erg veel regelwerk. Dit wil je dan ook in de meeste gevallen al voor je vertrek hebben opgelost. Het is belangrijk dat je naast een reis en annuleringsverzekering ook denkt aan een verzekering voor de auto. Hieraan kan zomaar schade ontstaan en de meest verzekeringen dekken geen schade in het buitenland. […]

The post Zo verzeker je jezelf als je met de auto naar Spanje gaat appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Op vakantie gaan is erg veel regelwerk. Dit wil je dan ook in de meeste gevallen al voor je vertrek hebben opgelost. Het is belangrijk dat je naast een reis en annuleringsverzekering ook denkt aan een verzekering voor de auto. Hieraan kan zomaar schade ontstaan en de meest verzekeringen dekken geen schade in het buitenland. Het is dus verstandig om vooraf te kijken waar je dit wel kunt doen. Misschien is een auto huren wel voordeliger voor jou.

Autoverzekeringen vergelijken op het internet

De verzekering auto is een uitgebreide verzekering met veel haken en ogen. Afhankelijk van de dingen die jij verzekerd wil hebben betaal je een bepaalde premie. Via het internet kun je vaak het makkelijkste een verzekering vergelijken. Zo kun je ook een filter toepassen wat jij wel of niet verzekerd wil hebben. De ene wil namelijk een zo laag mogelijk eigen risico. Waar de andere juist weer een lage premie wil. Reis je door verschillende landen tijdens de vakantie let dan wel op dat er in beide landen een dekking is. Dit kan een heleboel geld schelen, maar ook de stress die je hiervan kunt ervaren. In de meeste gevallen zijn er ook leuke acties. Hierdoor profiteer je van nog meer korting.

Dit is waarom een autoverzekering op reis belangrijk is

Een ongeluk komt zoals het woord al doet vermoeden altijd onverwacht. Het laatste wat je wilt op vakantie is het veroorzaken of meemaken van een ongeluk. Echter kun je dit niet uit de weg gaan en kan het altijd voorkomen. Het is dan wel belangrijk dat dit op de juiste manier geregeld is. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het dekken van schade die je een ander toebrengt. Daarnaast wil je ook niet dat jou of je gezin wat overkomt.

The post Zo verzeker je jezelf als je met de auto naar Spanje gaat appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Zo ga jij onafhankelijk op vakantie naar Spanje https://www.luxevillaspanje.nl/vakantie/zo-ga-jij-onafhankelijk-op-vakantie-naar-spanje/ Thu, 16 Sep 2021 08:36:11 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=136 Er zijn verschillende manieren om onbezorgd op vakantie te gaan naar een mooi land als Spanje. Het internet staat vol met inspiratie en roadtrips die je zou kunnen maken. Ook kun je de verhalen van anderen lezen om goed voorbereid op vakantie te gaan. Daarnaast kun je ook de mooiste plekken van Spanje ontdekken door […]

The post Zo ga jij onafhankelijk op vakantie naar Spanje appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Er zijn verschillende manieren om onbezorgd op vakantie te gaan naar een mooi land als Spanje. Het internet staat vol met inspiratie en roadtrips die je zou kunnen maken. Ook kun je de verhalen van anderen lezen om goed voorbereid op vakantie te gaan. Daarnaast kun je ook de mooiste plekken van Spanje ontdekken door te kamperen in de natuur.

Op vakantie gaan in Spanje

Wil je zelfstandig op vakantie gaan? Dan kun je wellicht een camper kopen of een camper huren. Spanje heeft namelijk meer dan 8000 campings waar je heerlijk op kunt vertoeven. Er zijn prachtige locaties in de natuur waar je van het wonderschone plaatje kunt genieten. Natuurlijk zijn er ook campings waar kinderen veel vermaak en vertier kunnen vinden. Ook heb je campings waar je wat meer van de luxe kunt genieten met een restaurant op het park. Daarnaast zijn er prachtige wandelroutes te vinden waar je echt van dier en natuur kunt genieten. Ook is er veel te beleven aan cultuur en oude gebouwen. Daarnaast kun je natuurlijk ook lekker lui op het strand liggen.

Genieten op de stranden van Spanje

Spanje staat natuurlijk bekend als een van de zonnigste plekken van de wereld. Veel mensen gaan hier dan ook heen om lekker te zwemmen of op het strand te chillen. Voor zowel jong als oud is er veel te beleven in Spanje. Bij de grote plaatsen in Spanje kun je genieten van goudgele stranden die netjes worden bijgehouden. Kilometers lang kun je lekker in de zon liggen of gaan zwemmen in de zee. Daarnaast zijn er ook eilanden en plaatsen te vinden waar het water helder blauw is. Dit is een plaatje om nooit meer te vergeten. Ook vind je er stranden met de lekkerst culinaire tentjes. Daarom gaan veel mensen ook verschillende tentjes af voor de lekkerste hapjes.

Kunst en cultuur

Spanje heeft ook veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Vele mensen kennen dit van de populaire schilder Picasso, maar Spanje heeft nog veel meer te bieden. Er zijn veel mensen die een bezoekje brengen aan de basiliek wanneer ze naar Spanje gaan. Het Prado museum is ook echt een aanrader. Hier kan kunst bewonderd worden die vanaf de 11de tot en met de 18de eeuw is gemaakt. Natuurlijk kan je geen bezoekje aan een flamenco dansschool overslaan. Deze populaire Spaanse dans kun je overal in Spanje leren. Qua rust kunnen wij ook nog wel wat leren van de Spanjaarden. De siesta die tussen 2 en 4 uur ‘s middags wordt gehouden valt ook goed in de smaak bij Nederlanders. Daarnaast is er ook nog eens de beroemde pelgrimstocht door Spanje.

De ideale vakantiebestemming

Spanje heeft veel te bieden voor jong en oud. De jongeren gaan vaak in de grote steden op zoek naar de leukste uitgaansgelegenheden. Overdag zul je ze tegenkomen op het strand waar ze lekker de kater uit het lichaam laten komen. Voor de ouderen is er weer veel te doen qua kunst en cultuur. Kortom de ideale vakantiebestemming voor iedereen!

The post Zo ga jij onafhankelijk op vakantie naar Spanje appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Waarom zou u in Zundert willen wonen? https://www.luxevillaspanje.nl/tips/waarom-zou-u-in-zundert-willen-wonen/ Fri, 10 Sep 2021 11:39:40 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=132 Zoekt u nou naar een huis in Zundert, dan kan De Huizenbemiddelaar u daarbij helpen. Het zoeken van een huis in Zundert wordt steeds moeilijker, want er staan geen tientallen woningen meer te koop. Een huis kopen en verkopen in Zundert wordt dus steeds moeilijker. Het aanbod wordt steeds kleiner en de prijzenmarkt wordt steeds […]

The post Waarom zou u in Zundert willen wonen? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Zoekt u nou naar een huis in Zundert, dan kan De Huizenbemiddelaar u daarbij helpen. Het zoeken van een huis in Zundert wordt steeds moeilijker, want er staan geen tientallen woningen meer te koop. Een huis kopen en verkopen in Zundert wordt dus steeds moeilijker. Het aanbod wordt steeds kleiner en de prijzenmarkt wordt steeds duurder.

Wat maakt Zundert uniek?

Zundert is een grensgemeente en dat maakt haar anders dan andere gemeenten. De ligging aan de grens van België is van invloed op het karakter van de gemeente. De andere  gewoontes, mentaliteit en de tongval is direct merkbaar. De gemeente Zundert heeft ook een groot natuurgebied. Elk jaar op de eerste zondag van september is er een Bloemencorso. Het Corso draagt bij aan de gemeenschapsvorming, met name bij de jongeren. De gemeente Zundert heeft een hoop agrarische bedrijven in de boomteelt en in de aardbeienteelt. Wat Zundert ook uniek maakt is dat je er rustig kunt wonen.

De inwoners van Zundert

De gemeente Zundert heeft 21.829 inwoners en daarvan woont 55,73 % in Zundert. Dat zijn 12.165 inwoners in Zundert zelf. De meest voorkomende leeftijdsgroep in Zundert is 45 t/m 64 jaar. De gezinssamenstelling is vooral een gezin met kinderen. De gemeente Zundert is het afgelopen jaar met 1% gegroeid. De bekendste Zundertenaar is de schilder Vincent van Gogh, hij werd in 1853 geboren in Zundert.

Is de vraag naar een woning in Zundert gestegen afgelopen jaar?

De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Zundert is 3.163 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar, toen was het nog  2.637 euro. De vraag naar woningen in Zundert is dus wel gestegen. De gemiddelde prijs van een woning is afgelopen jaar met 13% gestegen. Het aanbod naar vrijstaande huizen is klein. Er staan vooral twee-onder-een-kap-woningen vrij. 

Typen woningen in Zundert

De huizen in Zundert staan relatief kort te koop en vaak wordt er nu op de woningen overboden. De gemiddelde verkooptijd van huizen in Zundert is momenteel  44 dagen. Wilt u een woning kopen in Zundert, dan is het verstandig om een hypotheek afsluiten. De meest voorkomende typen woningen in Zundert zijn eengezinswoningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 403.348 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. Het aantal gezinnen met kinderen in Zundert is 35%. Het gemiddelde besteedbaar inkomen per huishouden is €40.700.

The post Waarom zou u in Zundert willen wonen? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Maandelijks geld besparen op jouw autokosten? Dat doe je zó https://www.luxevillaspanje.nl/tips/maandelijks-geld-besparen-op-jouw-autokosten-dat-doe-je-zo/ Tue, 03 Aug 2021 12:27:39 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=126 Het leven is al duur genoeg. Dit merk je tijdens het doen van boodschappen, maar ook aan de autokosten. Als je de bezitter van een auto bent, moet je gewoonweg veel geld betalen. Aan de autoverzekering, aan de wegenbelasting en aan de brandstofkosten. De bijbehorende kosten, zoals onderhoud en reparatie, komen daar nog eens bovenop. […]

The post Maandelijks geld besparen op jouw autokosten? Dat doe je zó appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Het leven is al duur genoeg. Dit merk je tijdens het doen van boodschappen, maar ook aan de autokosten. Als je de bezitter van een auto bent, moet je gewoonweg veel geld betalen. Aan de autoverzekering, aan de wegenbelasting en aan de brandstofkosten. De bijbehorende kosten, zoals onderhoud en reparatie, komen daar nog eens bovenop.

Het is dan ook goed voor te stellen dat je graag geld wilt besparen op jouw autokosten. Nou, dat is absoluut mogelijk. Je moet hier wel het een en ander voor doen, maar je kunt écht het nodige geld besparen!

Rijd zo zuinig mogelijk

In de afgelopen jaren zijn de brandstofprijzen echt door het dak heengegaan. Voor een litertje benzine of diesel betaal je echt veel meer dan een paar jaar geleden. Om de brandstofkosten zo laag mogelijk te houden, is het daarom aan te raden om zo zuinig mogelijk te rijden. Rijd op een constante snelheid, laat de auto uitrollen bij een stoplicht en schakel op de juiste momenten door. Hier kun je echt het nodige geld mee besparen.

Een extra bijbehorende tip: kies voor een auto die zo zuinig mogelijk is. Als je écht zuinig wilt rijden, kies je overigens het beste voor een diesel. De moderne dieselauto’s zijn in staat om 1 op 25 á 1 op 30 te rijden!

Pomp jouw autobanden regelmatig op

Ook is het aan te raden om regelmatig jouw autobanden op te pompen. Door dat stelselmatig te doen, voorkom je dat je met een te lage bandenspanning rijdt. Daarmee verbruikt jouw auto namelijk méér brandstof, terwijl het ook nog slecht is voor jouw autobanden. Door de banden ééns in de twee maanden op te pompen, weet je het nodige geld te besparen.

Kies voor een voordelige autoverzekering

Tot slot is het advies om op zoek te gaan naar een voordelige autoverzekering. Mogelijk is, op basis van jouw auto en jouw wensen, een SNS autoverzekering wel de beste keuze. Daarmee heb je niet alleen een perfecte autoverzekering qua dekking, maar ook nog eens qua prijs. Het is echt zonde om onnodig veel geld uit te geven aan jouw autoverzekering.

The post Maandelijks geld besparen op jouw autokosten? Dat doe je zó appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>