Luxe Villa Spanje https://www.luxevillaspanje.nl Alles wat je wilt weten over villa's in Spanje Wed, 09 Jun 2021 13:34:29 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.5 https://www.luxevillaspanje.nl/wp-content/uploads/2020/06/cropped-luxe-villa-spanje-2-32x32.png Luxe Villa Spanje https://www.luxevillaspanje.nl 32 32 Leuke uitjes voor in de zomer https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/leuke-uitjes-voor-in-de-zomer/ Wed, 09 Jun 2021 13:34:28 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=113 De zomer komt er weer aan gelukkig en dan wil je natuurlijk genoeg leuke dingen te doen hebben tijdens deze warme periode. Tijdens de zomer zijn er veel leuke uitjes te bedenken om te gaan doen. Het voordeel van een leuk uitje tijdens de zomer ondernemen is natuurlijk dat je een grote kans hebt op […]

The post Leuke uitjes voor in de zomer appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
De zomer komt er weer aan gelukkig en dan wil je natuurlijk genoeg leuke dingen te doen hebben tijdens deze warme periode. Tijdens de zomer zijn er veel leuke uitjes te bedenken om te gaan doen. Het voordeel van een leuk uitje tijdens de zomer ondernemen is natuurlijk dat je een grote kans hebt op lekker weer die dag. Wat zijn nou leuke uitjes om in de zomer te gaan doen?

Scooter rijden met EZ-Chopper

Als het lekker warm weer is dan is het natuurlijk super lekker om een mooi rondje te maken op de scooter. Een scooter kun je leuk voor een dagje huren, maar ook kopen wanneer je van plan bent om vaker van een scooter gebruik te willen maken. Bij bijvoorbeeld EZ-Chopper hebben ze elektrische scooters. Elektrische scooters zijn steeds meer gewild vanwege het milieu, maar ook door het feit dat deze scooters nauwelijks geluid maken. Zo kun je genieten van een heerlijk ontspannen ritje op de scooter.

Route wandelen of fietsen

Naast op een elektrische scooter rijden kun je er ook voor kiezen om een mooie route te gaan wandelen of fietsen. Bedenk van te voren een leuke route en ga lekker op pad. Tijdens je route kun je een tussenstop maken om ergens te gaan picknicken in de natuur of je kunt wat gaan drinken of lunchen op het terras.

Dagje uit naar de dierentuin of een pretpark

Een dagje uit naar een dierentuin of een pretpark is natuurlijk een leuke activiteit, vooral in de zomer. In een dierentuin of pretpark loop je lekker nagenoeg de hele dag buiten en kun je tussendoor genieten van het zonnetje. Tijdens zo’n uitje wordt je de hele dag vermaakt.

Naar het water gaan wanneer het warm is

Op een zomerse dag is het heerlijk om naar het water te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een dagje vertoeven bij een buitenzwembad, maar je kunt ook naar natuurwater gaan of op het strand liggen. Bij natuurwater kun je vaak ook leuke activiteiten doen zoals suppen, kanovaren of waterskiën. Ideaal als je een ontspannen dagje aan het water wilt combineren met iets actiefs.

The post Leuke uitjes voor in de zomer appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Geschikte uitjes in de natuur tijdens Corona https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/geschikte-uitjes-in-de-natuur-tijdens-corona/ Tue, 11 May 2021 11:33:19 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=105 Zoals iedereen helaas heeft kunnen merken, zijn uitjes tijdens de Corona periode niet zo eenvoudig. Attracties zoals dierentuinen en pretparken zijn dicht of slechts beperkt toegankelijk. Natuurgebieden zijn een mooi alternatief maar daardoor vaak ook behoorlijk druk. Zeker tijdens de weekenden. Met name parkeren kan een probleem zijn. Wanneer je niet de luxe heb dat […]

The post Geschikte uitjes in de natuur tijdens Corona appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Zoals iedereen helaas heeft kunnen merken, zijn uitjes tijdens de Corona periode niet zo eenvoudig. Attracties zoals dierentuinen en pretparken zijn dicht of slechts beperkt toegankelijk. Natuurgebieden zijn een mooi alternatief maar daardoor vaak ook behoorlijk druk. Zeker tijdens de weekenden. Met name parkeren kan een probleem zijn. Wanneer je niet de luxe heb dat je op fiets kunt gaan, kan het parkeren een drempel vormen. Maar wat zijn dan andere geschikte uitjes in de natuur tijdens deze Corona periode? Je vindt in dit artikel enkele leuke voorbeelden ter inspiratie.

Wadlopen

Woon je in Groningen of Friesland? Dan kan je eens gaan wadlopen. Het Waddengebied is een rustig gebied waardoor je geen last hebt van parkeerproblemen of ophoping van mensen. Een gids zal een kleine groep mensen het bijzondere Waddengebied tonen. Onderweg zal je eigen gegarandeerd tot rust komen dankzij de rust en weidse uitzichten.

Ontspan op een (rustige) camping

Een weekendje kamperen kan een fijne onderbreking zijn. Zeker tijdens deze Corona periode waarin we een stuk minder vermaak hebben. Met name rustige campings zijn momenteel praktisch. Vanaf je kampeerplek kan je vaak eenvoudig de natuur in gaan. Bij de receptie zijn vaak verschillende leuke ideeën voor activiteiten in de omliggende natuur.

Op de informatieve reiswebsite NederlandOntdekker.nl vind je onder andere vele campings per provincie. Via de volgende link kan je eens een kijkje nemen: campings in Drenthe.

Belevenispaden; leuk met kinderen

Wandelen is een leuke en ontspannende manier om de natuur te verkennen. Maar sommige kinderen vinden het wat saai. Belevenispaden maken het wandelen opeens een stuk leuker. Ook kunnen kinderen hierdoor leren om de natuur te gaan waarderen.
Belevenispaden zijn wandelroutes met onderweg allerlei obstakels en speelobjecten. Je kan om de objecten heen maar uiteraard ook de avontuurlijke route nemen. Alleen in de provincie Drenthe zijn tegenwoordig al 19 van deze routes.

Kanoën of suppen

Het water is meestal een rustig gedeelte van de natuur. Daarom kan een watersport een praktisch idee zijn. Klinkt sportief en nat maar er zijn genoeg rustige watersporten die geschikt zijn voor het hele gezin. Zo kan je gaan kanoën of suppen. Dit laatste is een vrij nieuwe sport waarbij je bovenop een soort stabiele surfplank staat. Dankzij een lange peddel, kan je rustig over het water glijden. Verder zou je bijvoorbeeld bootje kunnen huren, gaan vissen of een waterfiets huren.

Fietsen in een origineel jasje

Uiteraard is ook fietsen een praktische manier om de natuur te gaan verkennen. Maar wil je toch eens iets anders? Dan kan je bijvoorbeeld een tandem huren. Lol gegarandeerd. Of kies voor een waterfiets, mountainbike of familiefiets. Zeker met kinderen kan het huren van een speciale fiets leuk zijn. Het fietsen zal opeens een stuk minder “saai” zijn.

Pitch and Putt

Tegenwoordig zijn er vele pitch and putt golfbanen in Nederland. Een vorm van golfen dat een tussenvorm is van midgetgolf en gewoon golfen. Hierbij kan je flink slaan maar hoef je niet honderden meters ver. Leuk voor het hele gezin. Ook zonder ervaring. Extra voordeel; je hebt meestal een ruime afstand tot andere mensen. Ondertussen ben je wel lekker in de natuur en kan je lol hebben om de golfskills van je golfgroepje.

Ook kan je kiezen voor een originele variant zoals “boerengolf”. Hier is de golfclub voorzien van een klomp en is de golfbal vervangen door een voetbal.

Zoals je hebt kunnen zien zijn er toch verschillende mogelijkheden om een leuke uitje in Corona tijd te kunnen beleven. Hopelijk hebben we je een beetje kunnen inspireren.

The post Geschikte uitjes in de natuur tijdens Corona appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Tips om te ontspannen https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/tips-om-te-ontspannen/ Mon, 15 Feb 2021 11:01:31 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=97 De meeste mensen hebben tegenwoordig drukke levens met veel taken en volop afleiding. Dat wil nog wel eens zorgen voor stress. Ontspanning is daarom ontzettend belangrijk, maar ook ontzettend lastig. Hoe kun je nou goed ontspannen? Wij hebben tips voor je! Spendeer tijd met je favoriete mensen Tijd spenderen met je partner, vrienden of andere […]

The post Tips om te ontspannen appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
De meeste mensen hebben tegenwoordig drukke levens met veel taken en volop afleiding. Dat wil nog wel eens zorgen voor stress. Ontspanning is daarom ontzettend belangrijk, maar ook ontzettend lastig. Hoe kun je nou goed ontspannen? Wij hebben tips voor je!

Spendeer tijd met je favoriete mensen

Tijd spenderen met je partner, vrienden of andere belangrijke mensen in je leven helpt je te ontspannen. Je krijgt energie van deze mensen en je kunt vaak lachen, wat heel goed is tegen stress. Daarnaast is gebleken uit onderzoek dat zoenen met je partner stress vermindert. Daar kun je dus ook je voordeel mee doen.

Schrijf je gedachten van je af

Je gedachten van je afschrijven is een hele goede manier om te kunnen ontspannen. Het maakt niet uit wat het is, door het van je af te schrijven ben je het kwijt en zit het niet meer in je hoofd.

Mediteren

Mediteren was lange tijd voor weinig mensen weggelegd, maar heeft heel veel aan populariteit gewonnen. Het kan al door het elke dag vijf minuten te doen en kan je veel rust geven. Het is zeker het proberen waard.

Laat je telefoon een tijdje liggen

Veel mensen denken ontspannen bezig te zijn als ze op hun telefoon zitten, maar dat is niet het geval. Het is voor veel mensen een dwangmatige activiteit die je hoofd vol stoppen met ontzettend veel prikkels en informatie, die in veel gevallen helemaal niet zo nuttig is. Daarnaast houd het je af van je taken en dat zorgt juist voor meer stress. Je telefoon regelmatig met rust laten zorgt dus voor veel ontspanning.

Maak een planning

Je tijd inplannen is niet alleen heel goed voor je productiviteit, het helpt tegen stress. Door alles in te plannen houd je overzicht en weet je wat je wanneer je moet doen. Doordat het ook je productiviteit ten goede komt houd je meer tijd voor jezelf over, waarin je vervolgens kunt ontspannen. Extra tip: plan ook je vrije tijd in. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat je daadwerkelijk tijd neemt voor jezelf.

Een hottub kopen van Elite Wellness

Een hottub kopen van Elite Wellness is onze laatste tip. Tot rust komen in een hottub zorgt natuurlijk voor super veel ontspanning, zeker na een lange dag werken of in een stressvolle tijd. Even heerlijk in de hottub zitten en niet bezig zijn met alles wat je moet doen. Dat zorgt voor ontzettend veel ontspanning, en raden we daarom iedereen aan.

The post Tips om te ontspannen appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Een digitale bezichtiging vanuit Nederland https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/een-digitale-bezichtiging-vanuit-nederland/ Wed, 28 Oct 2020 15:14:12 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=90 Stel; je hebt een luxe villa in Spanje op het oog, maar je bent momenteel in Nederland. Helemaal heen en weer vliegen voor een bezichtiging is risicovol. Tegenwoordig worden bezichtigingen ook digitaal gedaan. Dit is een uitgelezen kans om – op afstand – een bezichtiging in te plannen bij jou makelaar. In dit artikel lees […]

The post Een digitale bezichtiging vanuit Nederland appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Stel; je hebt een luxe villa in Spanje op het oog, maar je bent momenteel in Nederland. Helemaal heen en weer vliegen voor een bezichtiging is risicovol. Tegenwoordig worden bezichtigingen ook digitaal gedaan. Dit is een uitgelezen kans om – op afstand – een bezichtiging in te plannen bij jou makelaar. In dit artikel lees je een aantal tips om jezelf zo optimaal mogelijk voor te bereiden voor je eerste digitale huisbezichtiging!

 Lees jezelf goed in

Vraag va tevoren de benodigde documenten van het huis op. Hierdoor heb je een beter idee hoe het huis in elkaar zit en ben je beter voorbereid tijdens de bezichtiging. Bestudeer bijvoorbeeld de plattegrond. Zo heb je tijdens de bezichtiging een beter idee waar de makelaar zich op dat moment bevindt. Mocht je opvallende dingen tegenkomen tijdens het inlezen kan je dit gelijk vragen tijdens de bezichtiging. Het kan namelijk best overweldigend zijn zo’n eerste bezichtiging. Kortom; zorg dat je goed voorbereid begint aan de bezichtiging van jouw Spaanse droomhuis!

Bestudeer de foto’s goed

Het is misschien voor jou een vanzelfsprekendheid maar lang niet iedereen doet dit. Door goed de foto’s te bekijken zal je ongetwijfeld wat extra vragen hebben die je tijdens de bezichtiging kan stellen. Daarnaast is het onderhoud en staat van de woning vaak goed te zien op foto’s. Zo voorkom je voor verrassingen te staan tijdens de belafspraak. Als je van tevoren al je twijfels hebt kan je wellicht ervoor kiezen om de bezichtiging niet door te laten gaan. De staat van de woning kan je overigens ook opvragen bij jouw aankoopmakelaar.

Maak aantekeningen

Tijdens je vooronderzoek – zoals hierboven beschreven – zullen er ongetwijfeld dingen zijn die niet helemaal duidelijk zijn. Je kan bijvoorbeeld vragen hebben over de buurt, of over benodigde bouwvergunningen. Door tijdens de bezichtiging je aantekeningen erbij te houden vergeet je niet relevante vragen te stellen. Daarnaast kan het helpen om tijdens de bezichtiging wat extra aantekeningen te maken. Wel wordt aangeraden om vragen direct te stellen, hierdoor krijg je direct antwoord op je vraag! Met bovenstaande tips ben je helemaal klaar voor je eerste digitale bezichtiging, veel plezier en succes!

The post Een digitale bezichtiging vanuit Nederland appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Hoe reinig je je vloer? https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/hoe-reinig-je-je-vloer/ Wed, 28 Oct 2020 08:06:32 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=87 Je vloer goed reinigen blijft toch altijd lastig. Veel mensen denken dat even snel stofzuigen en af en toe dweilen voldoende is. Een vloer heeft echter meer onderhoud nodig dan je denkt. Onderhoudt je je vloer niet goed, dan kan deze op termijn gaan slijten of permanent vies blijven. Niet iedereen weet echter goed je […]

The post Hoe reinig je je vloer? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Je vloer goed reinigen blijft toch altijd lastig. Veel mensen denken dat even snel stofzuigen en af en toe dweilen voldoende is. Een vloer heeft echter meer onderhoud nodig dan je denkt. Onderhoudt je je vloer niet goed, dan kan deze op termijn gaan slijten of permanent vies blijven. Niet iedereen weet echter goed je een vloer goed moet onderhouden. Daarom geven wij in dit artikel enkele tips!

Tip 1: Wat voor soort vloer is het?

Het eerste wat je moet doen als het gaat om vloeronderhoud, is vaststellen om wat voor vloer het gaat. Gaat het bijvoorbeeld om beton? Linoleum? Tapijt? Hout? En als het om hout gaat; wat voor soort hout dan precies? Iedere vloersoort heeft weer een andere aanpak nodig. Wat voor de ene vloer heel goed is, kan voor de andere vloer super slecht zijn. Stel dus vast om welke exacte vloersoort het gaat.

Tip 2: De juiste machines

Als je je vloer goed wilt reinigen ga je het niet redden met enkel een emmer en dweil. Voor goed onderhoud zul je machines nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan polijstmachines. Niet iedereen heeft dergelijke machines echter in huis, en ze zijn vrij prijzig. Daarom is het verstandig om te kijken waar je bij jou in de buurt dit soort schoonmaakmachines kan huren.

Tip 3: De juiste middelen

Naast het juiste apparatuur is het ook belangrijk om de juiste middelen te gebruiken. Veel mensen gebruiken enkel water met wat zeep die nog toevallig in de kast stond. De kans bestaat echter dat je vloer slecht gereageerd op die zeep. Zoek dus uit welk soort schoonmaakmiddel het beste is voor het behandelen van jouw vloer. 

Tip 4: Uitbesteden

Heb je een groot huis of kantoorpand, dan is het verstandig om het vloeronderhoud uit te besteden. Zo weet je zeker dat het op een correcte wijze gedaan wordt, plus het bespaard je weer tijd! Zo kun je bijvoorbeeld je natuurstenen vloer laten reinigen door Ambiance Schoonmaakdiensten.

The post Hoe reinig je je vloer? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Een luxe villa huren in Spanje: waar moet je op letten? https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/een-luxe-villa-huren-in-spanje-waar-moet-je-op-letten/ Fri, 07 Aug 2020 08:42:39 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=78 Steeds meer mensen huren tegenwoordig tijdens de zomervakantie een luxe villa in Spanje. Echter weten veel mensen niet echt waar ze op moeten letten wanneer ze een vakantievilla willen huren. Daarom hebben we in dit artikel wat belangrijke zaken op een rij gezet! De omgeving Het eerste waar je op moet letten als je een […]

The post Een luxe villa huren in Spanje: waar moet je op letten? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Steeds meer mensen huren tegenwoordig tijdens de zomervakantie een luxe villa in Spanje. Echter weten veel mensen niet echt waar ze op moeten letten wanneer ze een vakantievilla willen huren. Daarom hebben we in dit artikel wat belangrijke zaken op een rij gezet!

De omgeving

Het eerste waar je op moet letten als je een luxe villa in Spanje wilt huren, is de omgeving. Niet heel Spanje is namelijk hetzelfde! Ga je bijvoorbeeld voor de Costa Brava? De Costa Del Sol? Of juist helemaal geen kustgebied maar het binnenland van Spanje?

Let er niet alleen op dat de villa in een mooie omgeving ligt, maar ook in een omgeving met voldoende voorzieningen en bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een strand of winkelcentrum. 

Luxe voorzieningen

Een luxe villa dient uiteraard te beschikken over luxe voorzieningen. Een privé zwembad of jacuzzi mag dus uiteraard niet ontbreken! Wat is er ten slotte heerlijker om in de Spaanse zon te doen dan in het water relaxen? Het fijne van een eigen zwembad of jacuzzi bij je villa is dat je erin kan wanneer je maar wilt. Ook hoef je niet eerst ergens naartoe te reizen, en heb je geen last van andere gasten! Lees hier alles over jacuzzi’s.

Een andere voorziening die niet mag ontbreken in een villa in Spanje is uiteraard een airco. De temperaturen kunnen in Spanje namelijk flink oplopen! Zeker voor het slapen is het wel zo fijn dat het binnen niet al te warm is. 

Check de verhuurder

Ook niet geheel onbelangrijk is om de verhuurder te checken. Controleer of deze betrouwbaar is, bijvoorbeeld door te kijken of het verhuurbedrijf geregistreerd staat. Kijk ook naar online reviews van de villa. Zo krijg je meteen een beeld van hoe andere hun verblijf in die villa hebben ervaren.

Vervoer

Veel mensen gaan naar Spanje met het vliegtuig. Echter zul je in Spanje wel vervoer nodig hebben. Bijvoorbeeld om een stad of dorpje in de buurt te bezoeken. Kijk dus of alles op loop-/fietsafstand is, of je beter een auto kunt huren. 

The post Een luxe villa huren in Spanje: waar moet je op letten? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Het kopen van een eigen vakantievilla, wat zijn de voordelen? https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/het-kopen-van-een-eigen-vakantievilla-wat-zijn-de-voordelen/ Mon, 03 Aug 2020 07:49:38 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=75 Het hebben van een eigen vakantiewoning is natuurlijk heerlijk, of het nou in Nederland of in het buitenland is. Het is fijn om een plek te hebben waar je altijd even heen kan gaan om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Een vakantiehuisje wordt vaak ook gekocht om grote delen van het jaar te verhuren […]

The post Het kopen van een eigen vakantievilla, wat zijn de voordelen? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Het hebben van een eigen vakantiewoning is natuurlijk heerlijk, of het nou in Nederland of in het buitenland is. Het is fijn om een plek te hebben waar je altijd even heen kan gaan om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Een vakantiehuisje wordt vaak ook gekocht om grote delen van het jaar te verhuren of later met winst te verkopen. Volgens velen heeft een tweede woning een veel hoger rendement dan wanneer je je geld op de bank laat staan. Wat zijn nou de grote voordelen van het kopen van een eigen vakantievilla. 

De vrijheid die je hebt

Dit is natuurlijk een grote reden, je kan wanneer je een eigen vakantiehuisje hebt in principe gaan wanneer je wilt, tenzij het huisje verhuurd is natuurlijk. Zeker wanneer je een huisje in Nederland hebt is dit fijn, wil je een weekend rust en genieten dan kan je er altijd heen rijden. Wanneer je een woning in het buitenland hebt staan is dit natuurlijk een stuk lastiger, echter zullen er ook veel vrienden, familie en kennissen zijn die er maar al te graag gebruik van willen maken. 

Financiële investering

We hebben het al eerder over de financiën gehad, dit is namelijk een prima manier om te beleggen. Een mooie woning in een mooi park of gebied zal vaak verhuurd worden, dit is dan ook een prima manier om extra geld te verdienen. De huizenprijzen zijn ook nog steeds aan het stijgen dus de waarde van de woning zal ook stijgen, je hebt hier op bepaalde manieren ook nog zelf invloed op. Je kan bijvoorbeeld een oudere woning kopen en helemaal renoveren, of je kan bijvoorbeeld een jacuzzi of zwembad laten plaatsen. Laat dan je zwembad plaatsen door Waterwellness, dan weet je zeker dat het goed gebeurd. 

Ideaal voor huisdieren

Heb je een hond die je het liefste overal mee naartoe wilt nemen? Dan is dit nog steeds op veel plekken niet mogelijk. Bij een eigen vakantievilla heb je hier in principe geen last van, tenzij je echt op een park zit waar dit niet mag. 

Zekerheid of kwaliteit van de woning

Je kent het gevoel ook vast wel, het gevoel van niet weten wat je tegen gaat komen op de vakantiebestemming. Maar al te vaak komen mensen nog steeds vieze lakens en doorgezakte bedden tegen, met een eigen woning heb je daar natuurlijk geen last van.

The post Het kopen van een eigen vakantievilla, wat zijn de voordelen? appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Waarom een huis in het buitenland hebben geweldig is https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/waarom-een-huis-in-het-buitenland-hebben-geweldig-is/ Tue, 14 Jul 2020 08:09:35 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=72 Twijfel je eraan om een huis in het buitenland te kopen? Lees dan verder, want wij hebben in dit artikel beschreven waarom een huis in het buitenland hebben fantastisch is! Reden 1: Het klimaat De eerste reden om een huis in het buitenland te kopen is uiteraard weer. In Nederland is het weer niet altijd […]

The post Waarom een huis in het buitenland hebben geweldig is appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Twijfel je eraan om een huis in het buitenland te kopen? Lees dan verder, want wij hebben in dit artikel beschreven waarom een huis in het buitenland hebben fantastisch is!

Reden 1: Het klimaat

De eerste reden om een huis in het buitenland te kopen is uiteraard weer. In Nederland is het weer niet altijd al te best. Veel regen, en niet altijd veel zon. Zeker buiten de zomermaanden. Dit terwijl het in landen als Spanje ook buiten de zomerperiode vaak nog lekker weer is. Wat is er dan fijner dan een eigen huisje in Spanje hebben, waar je het hele jaar door naartoe kan! Heerlijk in de Spaanse zon zitten, terwijl het in Nederland regent. Ook hebben warme landen vaak een andere luchtvochtigheid dan Nederland, waardoor het in bijvoorbeeld Spanje bij dezelfde temperatuur als nog lekkerder aanvoelt daar. 

Reden 2: De omgeving

Naast een ander klimaat, kennen andere landen ook een andere omgeving. Witte stranden, palmbomen en grote bergen. Dit soort prachtige dingen kom je in de Nederlandse natuur helaas niet tegen. 

Reden 3: Er tussenuit wanneer je wilt

Wanneer je een tweede huis in het buitenland hebt, kun je er naartoe wanneer je wilt. Een weekje vrij of een lang weekend? Je hoeft alleen maar een vliegticket te boeken! Geen gedoe meer met last-minute naar een huisje zoeken waar nog plek is. In plaats van één keer per jaar op vakantie, kun je nu zo vaak op vakantie als je zelf wilt!

Reden 4: Je eigen huisje

Wanneer je een huisje huurt van iemand anders, is het maar afwachten in wat voor staat het is. Misschien is het wel slecht onderhouden, of is het er vies. Wanneer je een eigen huisje in het buitenland hebt, hoef je je hier geen zorgen om te maken. Ook kan je het huisje helemaal inrichten naar je eigen wens, en kun je verbouwen wat je wilt! 

Een woning kopen in Spanje

Wil je een huis kopen in Spanje? Dan kan de Nederlandse makelaar Villa Nova Real Estate je verder helpen!

The post Waarom een huis in het buitenland hebben geweldig is appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Hello world! https://www.luxevillaspanje.nl/uncategorized/hello-world/ Fri, 08 May 2020 13:39:44 +0000 https://www.luxevillaspanje.nl/?p=1 Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

The post Hello world! appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

The post Hello world! appeared first on Luxe Villa Spanje.

]]>