Selecteer een pagina

Heb je wel eens overnacht in een van de strandhuisjes in Kijkduin? Kijkduin is een gezellige badplaats waar meer dan genoeg te doen is. Het is een locatie met een rustige sfeer, een mooi strand en een gezellige boulevard. De strandhuisjes die zich hier bevinden zijn vaak van alle gemakken voorzien, hebben een eigen veranda en natuurlijk een prachtig uitzicht op zee. Als je van luxe houdt kun je zelfs voor een strandhuisje met houtkachel kiezen. Heerlijk voor ’s avonds als het aan het afkoelen is. Zo kun je ’s avonds nog uren onder een dekentje genieten van de ondergaande zon en de schitterende door kabbelende zee. Zo klinkt zo’n strandhuisje zo gek nog niet!

Hoe huur je een strandhuisje in Zuid-Holland?

Een strandhuisje huren Zuid-Holland is heel eenvoudig. Er is namelijk een groot aanbod aan verschillende strandhuisjes. Of je nu kiest voor een hele week aan zee, een weekend of een midweek, online is er een ruime keuze aan verschillende strandhuisjes. Al deze strandhuisjes staan op het strand en zien er van binnen uit als gezellige kleine beach houses. Veel licht, een prachtig uitzicht, veel houtwerk en een gezellige en stijlvolle inrichting. Hierdoor is het volop genieten van het huisje zelf en natuurlijk van het buitenleven op het strand.

Kom tot rust in een serene omgeving

Als je een strandhuisje huurt in Zuid-Holland geniet je van een rustig gelegen huisje op het vrije strand en tussen de zee en de duinen. Je bevindt je middenin de natuur en dankzij de centrale ligging kun je verschillende wandelingen of fietstochten maken in de directe omgeving. Daarnaast rijd je met de auto al binnen een tiental minuten naar het centrum van Den Haag, waar je cultuur kunt snuiven, kunt winkelen, restaurants kunt bezoeken en verschillende stadse activiteiten kunt doen.