Selecteer een pagina

Op vakantie gaan betekent dat je met het gezin een leuke tijd wil ervaren. Daarbij is het belangrijk dat je tot rust komt en het vooral gezellig maakt. Op vakantie gaan wil ook zeggen dat je een paar zaken in orde moet maken. Zo moet je bijvoorbeeld alles bij elkaar pakken voor het heel gezin. Je kunt hierbij denken aan kleren en alle andere benodigdheden die je zult gebruiken op de plaats van bestemming. Verder is het zo dat je ook de accommodaties goed moet regelen. Al helemaal als je met het gezin op vakantie gaat, is dit enorm belangrijk om te doen. Wat je in het verlengde hiervan zeker moet weten is dat er typische vakantiebestemmingen zijn voor het gezin, zoals bijvoorbeeld de beste stranden Curaçao. Lees verder om erachter te komen welke die zijn.

Canarische eilanden

Een van de bestemmingen die je zeker moet aandoen als gezin is gezeteld in de Canarische Eilanden, een groep eilanden in de Atlantische oceaan, ten westen van Marokko. Officieel behoren deze eilanden Spanje toe. Hotel Paradise Lago Taurito & Waterpark is waar je moet wezen indien je richting de Canarische Eilanden gaat. Deze waterpark ligt pal aan zee en het is omgeven door Aquapark Lago Oasis met gave glijbanen. Verder vind je er een gezellige kidsclub en speeltuin. Zeker een aanrader voor het heel gezin. 

Curaçao

Deze bestemming is al eerder in de inleiding vermeld en dat heeft allemaal te maken met het feit dat het ook een perfecte bestemming is voor het hele gezin. Een van de beste hotels Curaçao is de Sunscape Curaçao Resort & Spa in Curaçao waar je een heel leuke tijd met je gezin kunt ervaren. Concreet gaat het hier om een All-in hotel die gelegen is aan een hagelwit privéstrand. Kinderen komen hier maximaal aan hun trekken door de Explorer’s Kidsclub & Core Zone Teensclub. Daarnaast bestaat er voor de kinderen ook de mogelijkheid om met de kid club te kamperen op het strand. Dit is zeker een van de bestemmingen die je op je lijstje moet zetten om aan te doen als gezin. Je hebt hierbij de garantie dat het zeker een leuke periode wordt. 

Duitsland 

Een land waar je zeker naartoe moet reizen als gezin is Duitsland. Door de jaren heen is het bewezen dat Duitsland heel erg in de smaak valt bij de typische Nederlandse families. Dit heeft veelal te maken met het feit omdat er kindvriendelijke accommodaties zijn, er sprake is van korte reistijden en het veelzijdige aanbod die er is. Eenmaal in Duitsland aangekomen is het zoeken naar een geschikte hotel of vakantiepark voor het gezin. Bij de Center Parcs Bispinger Heide is waar je terecht moet voor gezelligheid. Hier is het namelijk mogelijke om te logeren in een boomhuis, woonboot of een kindercottage. Voor de kinderen betekent het dat ze kunnen ravotten in een indoorspeeltuin. Verder kun je ook genieten van de Aqua Mundo compleet met een wildwaterbaan en nieuwe aqua racer. Kortom is het zo dat alles tot in de puntjes geregeld is om een gezellige tijd te hebben met je gezin.