Selecteer een pagina

Twijfel je eraan om een huis in het buitenland te kopen? Lees dan verder, want wij hebben in dit artikel beschreven waarom een huis in het buitenland hebben fantastisch is!

Reden 1: Het klimaat

De eerste reden om een huis in het buitenland te kopen is uiteraard weer. In Nederland is het weer niet altijd al te best. Veel regen, en niet altijd veel zon. Zeker buiten de zomermaanden. Dit terwijl het in landen als Spanje ook buiten de zomerperiode vaak nog lekker weer is. Wat is er dan fijner dan een eigen huisje in Spanje hebben, waar je het hele jaar door naartoe kan! Heerlijk in de Spaanse zon zitten, terwijl het in Nederland regent. Ook hebben warme landen vaak een andere luchtvochtigheid dan Nederland, waardoor het in bijvoorbeeld Spanje bij dezelfde temperatuur als nog lekkerder aanvoelt daar. 

Reden 2: De omgeving

Naast een ander klimaat, kennen andere landen ook een andere omgeving. Witte stranden, palmbomen en grote bergen. Dit soort prachtige dingen kom je in de Nederlandse natuur helaas niet tegen. 

Reden 3: Er tussenuit wanneer je wilt

Wanneer je een tweede huis in het buitenland hebt, kun je er naartoe wanneer je wilt. Een weekje vrij of een lang weekend? Je hoeft alleen maar een vliegticket te boeken! Geen gedoe meer met last-minute naar een huisje zoeken waar nog plek is. In plaats van één keer per jaar op vakantie, kun je nu zo vaak op vakantie als je zelf wilt!

Reden 4: Je eigen huisje

Wanneer je een huisje huurt van iemand anders, is het maar afwachten in wat voor staat het is. Misschien is het wel slecht onderhouden, of is het er vies. Wanneer je een eigen huisje in het buitenland hebt, hoef je je hier geen zorgen om te maken. Ook kan je het huisje helemaal inrichten naar je eigen wens, en kun je verbouwen wat je wilt! 

Een woning kopen in Spanje

Wil je een huis kopen in Spanje? Dan kan de Nederlandse makelaar Villa Nova Real Estate je verder helpen!