Selecteer een pagina

Het is belangrijk dat je met een gerust hart op vakantie naar Spanje kan. Daarom is het parkeren van je auto ook belangrijk. Of het nu voor een lange of een korte periode is, het moet goed geregeld zijn. Op vakantie is het laatste wat je wilt dat je jezelf zorgen moet maken over de auto die nog in Nederland staat.

Parkeren op het vliegveld in Hannover

Hannover Airport parking is de manier om je auto veilig op het vliegveld achter te laten. Er zijn verschillende tarieven voor het parkeren van je auto. De kortstondige kiss en fly routes zijn vaak het duurste omdat ze kort gebruikt worden en vlak bij de ingang zijn. Je hebt ook een paar niveaus verder waar je de auto voor een lange periode en goedkoper kunt parkeren. In principe geldt er in deze zones een parkeertarief van €4 per uur. Echter is het mogelijk om een parkeerpakket te kopen wat vele malen goedkoper is. Wanneer je dit op tijd regelt, kun je zelfs nog meer geld hierop besparen. Ook het online boeken van deze pakketten is voordeliger dan wanneer je dit op Hannover Airport doet. Het is dus belangrijk om je zaakjes op tijd en goed te regelen.

Je auto parkeren voor een langere periode op Schiphol

Veel mensen weten het niet, maar je kunt je auto op Schiphol parkeren voor een langere tijd. Long term parking Schiphol is in het leven geroepen voor mensen die langdurig naar het buitenland gaan. Wanneer je een paar weken daarheen moet om bijvoorbeeld zaken te regelen wil je niet te veel parkeerkosten hebben. Ook vinden de meeste mensen het vervelend om van andere personen afhankelijk te zijn met het ophalen. Er wordt dus steeds meer gekozen voor het langdurig parkeren op Schiphol. Hier kun je wel veel geld mee besparen! Dit doe je door het vroegtijdig reserveren van een parkeerplek via de website. Doordat je online betaald hoeft er niemand aan de balie te zitten en dit kan je dan ook tientallen euro’s besparen. Daarnaast is het ook goed geregeld en kun je met een gerust hart naar het buitenland toegaan. Zo heb je ook geen last meer van stress.

Waar let je op bij het parkeren?

Wanneer je weg gaat en je auto gaat parkeren is het verstandig om deze goed op slot te doen. Echter moet je hem ook even ontdoen van alle waardevolle spullen. Ondanks dat er cameratoezicht is op de parkeerplaatsen gebeurd het nog steeds veel te vaak dat er spullen worden vervreemd. Hierdoor kom je met een chagrijnige kop van vakantie terug. Het is dus slim om vooraf je parkeerplek te reserveren en geen onnodige items te laten liggen in de auto. Online boeken is vele malen sneller dan wanneer je dit op een airport doet. Echter is het ook nog eens veel voordeliger omdat hiervoor geen fysieke medewerker aanwezig hoeft te zijn. Natuurlijk is er wel 24 uur per dag cameratoezicht en staat je auto veilig op de parkeerplaats.