Selecteer een pagina

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe highschool in het buitenland is? Of zoek je naar meer uitdaging voor jouw tussenjaar? Een jaartje meelopen op een school in het buitenland is een fantastische ervaring. Leer meer over andere culturen en geniet van een extra jaartje lessen in het buitenland. Het is een unieke manier om snel een nieuwe taal te leren en je kunt hier internationale vrienden voor het leven maken. Wat zijn de beste landen voor een YFU highschool ervaring? Je leest hier de topt 3 opties.

Amerika

Natuurlijk staat stipt op nummer 1 Amerika. Hier geniet je natuurlijk van het echte typische highschool leven. Met YFU kun je een jaar lang highschool volgen in een Amerikaanse plaats. Dit is een unieke kans om jouw Engelstalige vaardigheden te verbeteren en nieuwe ervaringen op te doen in de Verenigde Staten. Heb je altijd al eens willen weten over highschool Amerika net zo is als in de films? Ontdek het zelf met een YFU jaar in Amerika.

Frankrijk

Frankrijk is ook een zeer populaire bestemming voor highschool. Dit is namelijk een ideale manier om snel en goed Frans te leren spreken. Daarnaast kan het volgen van een jaar highschool, of in het Frans Lycée, bijzonder gunstig zijn voor jouw carrière. Wil je bijvoorbeeld studeren in Frankrijk of later een internationale baan bemachtigen? Dan staat het bijzonder goed op jouw CV dat je vloeiend Frans spreekt.

Latijns-Amerika

Ieder jaar ervaren ook veel jongeren hoe het is om in Latijns-Amerika naar school te gaan. Met YFU geniet je van vele bestemmingen in Latijns-Amerika. Volg bijvoorbeeld een jaar lang lessen op een middelbare school in Brazilië. Hier leer je al gauw vloeiend Spaans spreken en geniet je van de heerlijke zuidelijke culturen van dit Amerikaanse continent.
Weet je nog niet goed wat je wilt na de middelbare school? Plak er gewoon nog een jaartje aan vast in het buitenland. Het is een unieke ervaring en een geweldige toevoeging voor op jouw CV. Bekijk alle bestemmingen van YFU en spendeer een jaar in het buitenland op een highschool. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten.